Inden for det sidste år, har jeg mødt flere og flere som har prøvet hormonet HCG, et hormon de tager for at tabe sig. De indtager 500-750 kcal om dagen, hvor hormonet så sørger for, at du ikke føler sult!

Det ryster mig virkeligt, at ganske velfungerende mennesker tør at satse sådan med deres hormoner! Det minder mig lidt om TV programmet ” Fucker med din hjerne” her skulle vi blot skifte hjerne ud med hormoner.

Flere af mine klienter kan ikke styre deres følgende vægttab og mange af dem har endda taget det hele plus lidt ekstra på. Men mest skræmmende er de langsigtede bivirkninger, dem kender vi ikke!

Ja, jeg ved godt det er let, men der er bare ingen kvikfiks som holder i længden. Man lærer jo ikke at spise anderledes!

Pas på jer selv – den med luk munden og let røven er ikke så tosset

I januar har jeg som tidligere skrevet, undgået sukker, korn og mælkeprodukter. Det har givet mig et vægttab på 3,4 kg. Det har kostet tid på computeren, for at finde nogle lækre opskrifter, lidt ekstra tid, for at fremstille noget mere salat, tid som er givet rigtig godt ud J

Vi fortsætter i februar, dog med lidt indtagelse af rugbrød, for hold nu op, det savner jeg!! Og så skal maven lige testes med en late.

Øvelser til hjemmebrug

Jeg har startet en udfordring, hvor vi de næste to måneder, skal lave en af de videoer, jeg har lagt op. Der kommer en core, lår og arme video.

Jeg har lavet en Facebookgruppe, hvor jeg uploader videoerne og hvad jeg ellers finder på J

Nærmere forklaring på videoerne ser du i gruppen – du finder gruppen på Ironwomandk’s Facebook side – eller søg efter Vinter udfordring – Bjeld.

Her er første CORE udfordring. Du laver hver øvelse til træthed.

God fornøjelse.

Positiv energi fra Mette Bjeld