Mette Bjeld er professionel, når det kommer til personlig træning, eksklusivt kommer hun med et par øvelser som hun kalder “noget man kan udføre under tandbørstningen”. Det skal tages med et glimt i øjet, men kan man børste tænder hver dag, kan man også styrke sin krop.

Dette er en af de øvelser, man kan lave, mens man børster tænder, “Du kan med fordel lave denne øvelse hver dag”, indleder Mette Bjeld.

Man stiller sig med hoftebredde og det første level er, at man løfter foden, mens hænderne de skal være i siden, så du kan mærke en spænding i maven.

“Pas på med ikke at være for langt fremme eller tilbage, hold gerne hænderne på begge sider for at mærke, hvad der er frem og hvad der er tilbage. Ret dig op i øvre ryg, skuldrene lidt tilbage for at have aktivitet i hele overdelen”, siger Mette.

Når teknikken er på plads, står man og løfter op og ned, den støttende fod har både store og lilletå på gulvet. Man løfter ikke højt, “i starten er foden i jorden for at vores hjerne bliver gjort opmærksom på, hvad det er vi skal”, siger Mette.

Efter noget tid kan man løfte foden, og senere benet det er level to og tre. Når vi kommer til level fire, skal vi have fat i en bog. Den behøver ikke være så tyk som Mettes, men en god ide at den er så stor, at du kan stå på den.

“Nu skal man ned i minus, det vil sige foden skal under bogen , så får man begge dele af muskulaturen aktiveret. Efter dette skift ben og gentag, god fornøjelse”, afslutter Mette Bjeld.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer