Morten Messerschmidt er blandt de folketingspolitikere der kender EU-systemet bedst. I et årti har han været en del af systemet, og hele vejen igennem har han været meget kritisk. Den kritik fortsætter nu, hvor et flertal i Folketinget har annonceret, at danskerne d. 1. juni skal stemme om en afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Her anbefaler Messerschmidt et klart: Nej tak.

Danskerne skal snart tage stilling til et af de fire EU-forbehold vi har i Danmark. Forsvarsforbeholdet står for tur, efter der to gange tidligere ikke har været held for et flertal i Folketinget til at afskaffe EU-forbehold. Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, er skarp i retorikken og klar i mælet: Det vil være kritisk for Danmark, hvis man skal indgå i en stående EU-hær. Han mener ikke, at man på nuværende tidspunkt er klar over hvad man siger ja til. Tværtimod.

2 KOMMENTARER

  1. Selvfølgelig skal afstemningen d. 1. juni være et stort rungende NEJ. Hvad skal en EU hær dog bruges til? Hvad har EU indtil nu løst af opgaver? Det bliver for Danmarks vedkommende kun penge ud af vinduet, som gjorde mere gavn hos børn, ældre, udsatte og svage i vores samfund. Danmark har NATO, det vi mangler er at få vores udstyr opgraderet og moderniseret, desuden skal hærens mandskab forstærkes, hvilket betyder at unge muslimske mænd med den statsborgerskab skal tvinges til at gå ind i hæren på lige fod med danske unge, da der bliver brug for flere fredsbevarende styrker rundt omkring.

  2. Hvornår har vælgerne sagt ja tak til EU-militær? Det har vi NATO til at klare. Frankrig har våde drømme om et EU-militær (som Frankrig skal lede..), men så længe man ikke kan enes om en fælles norm for stikkontakter i EU, så er det nok bedst ikke at skulle enes om hvad man skal med er EU-militær.

Kommentarsporet er lukket