Der er gennem de senere år set en stigning i efterspørgslen på anderledes, kreative og nytænkende events. Virksomhederne ønsker i stigende grad at kunne overraske, berige og forkæle både medarbejdere og kunder med helt særlige events. Dette tager Messe C nu konsekvensen af og styrker fokus på eventafdelingen i det store messehus.

– Vi oplever i stigende grad, at vores kunder efterspørger løsninger og ideer til nye events for både virksomhedens kunder og for deres medarbejdere. Samtidig med ønsker kunderne også en høj grad af tryghed, når de arrangerer events, fx at de har én og samme kontaktperson fra start til slut, fortæller Grete Højgaard, adm. direktør hos Messe C.

– For at imødekomme efterspørgslen har vi i Messe C valgt at etablere en helt ny eventafdeling og ved at udnævne Elke Preisler til ny eventchef hos os, er vi overbeviste om, at vi i fremtiden kan imødekomme og opfylde vores kunders behov og ønsker for de helt unikke events, slutter Grete Højgaard.

Ny eventchef har mange års erfaring fra eventbranchen
Det er ikke helt tilfældigt, at Messe C vælger at udnævne Elke Preisler til eventchef. Elke Preisler kommer med en gedigen baggrund og erfaring fra eventbranchen. Hun ejede og drev bl.a. full service eventbureauet The Fair Company i ni år, og i løbet af sin lange karriere har hun arbejdet med netop oplevelsesmarkedsføring og kreative løsninger på events for en lang række virksomheder i ind- og udland.

Og Elke Preisler glæder sig til de nye udfordringer.

– Det er vores ønske, at Messe C er langt mere end en traditionel eventarrangør. Vi vil skabe værdi ikke blot for vores kunde, men også for kundens kunder eller medarbejdere, udtaler Elke Preisler, eventchef, Messe C.

– Det er vores ambition hos Messe C, at vi i arbejdet med at arrangere events hjælper vores kunder med at skabe og indfri de drømme, som de har til en given event. Dette gøres bedst ved at vi lytter og sætter os grundigt ind i kundens virksomhed, behov og ønsker. Derfor prioriterer vi alle trin i processen omkring en event lige højt. Lige fra den kreative sparring med kunden i forbindelse med udviklingen af eventen til selve øjeblikket, hvor eventen rent faktisk finder sted. Og sluttelig er det vigtigt, at vi er med til at sikre, at virksomheden fremover bl.a. bliver husket af sine kunder eller medarbejdere for en given event, slutter Elke Preisler.