I fredags måtte Byggeri20 udskyde den årlige store messe i MESSE C efter anbefalingerne fra Regeringen. I MESSE C arbejdes der på højttryk for at finde løsninger på de nye udfordringer.

“Det er svært. Vi arbejder på højttryk lige nu. Vi håber på at finde gode løsninger. Vi ser på om det er muligt i første omgang at udskyde den store Byggeri20-messe. Her venter vi på et svar fra de danske byggecentre, der skal mødes med deres bestyrelser. Der er mange hensyn at tage lige nu, og man kan faktisk ikke overskue det på en gang. De er ved at overveje, hvad der kan lade sig gøre, og i den forbindelse undersøge om det er muligt at skubbe messen, men det er svært lige nu, for ingen kan sætte dato på. Med andre ord fylder usikkerheden rigtig meget i disse dage,” siger Adm. Direktør Grete Højgaard til Fredericia AVISEN.

“Der er mange arrangementer, der flyttes rundt om i Danmark. I første omgang hjælper vi eksempelvis med at finde en anden dato med vores partnere. Det er det bedste, vi kan gøre. Vi har svært ved at gøre meget andet. Det er stadig meget nyt, at man tænker så forbyggende omkring en virus. Det er vel første gang i verdenshistorien, at man går sådan til værks,” fortæller Grete Højgaard og uddyber:

“For mange virksomheder kan det tilmed betyde, at de kan gå konkurs grundet dette scenarium. Det er forfærdeligt. Vi er slet ikke til bunds endnu. Vi har brugt vores krudt på at besvare telefonerne. Byggeri20 er den største messe, vi har. Alle henvender sig til os lige nu med en masse spørgsmål: Kan vi få pengene retur,? spørger mange. Der er mange spørgsmål, desværre flere end der er svar. Men vi følger naturligvis alt, hvad Regeringen og Sundhedsstyrelsen siger. Det er klart, at hvis sådan noget skal virke, så skal vi alle følge trop.”

I har rigtig god plads i MESSE C, og kunne løse mange ting, mens andre kører arrangementer under 1000, hvor man står eller sidder meget tæt, hvordan virker det?

“Det er noget, vi alle taler om. Vi har f.eks. god plads, så man kan da godt trække lidt på skuldrene, når mennesker f.eks. handler i supermarkederne, hvor man jo helt automatisk rører ved mange varer, man går tæt, man bruger indkøbsvognen og meget andet, ja hvad gør man ikke. Vi må erkende, at vi er uvant med situationen, og hvordan man håndterer den, så vi må følge de anbefalinger, der kommer og tage den derfra,” siger Grete og slutter:

“Lige nu går vi ind i hver enkelt sag, og ser, hvad vi kan gøre for at hjælpe. Flere har bedt om at få flyttet arrangementer, også dem der er under 1000, men vi ser løbende, hvad vi kan gøre og hvordan vi bedst muligt hjælper.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer