Torsdag den 12. marts slår optiker Michael Biegala dørene op for hans nye Louis Nielsen-butik i Danmarksgade 18 i Fredericia.

Chefoptiker og butiksejer Michael Biegala er normalt en glad mand, men i disse dage er han særligt begejstret. Den 12. marts slår han nemlig dørene op til sin nye Louis Nielsen optikerforretning i Danmarksgade 18 i Fredericia.

”Vores nye butik kommer til at stå knivskarpt med en helt ny slags indretning, som kun få butikker i Louis Nielsen-kæden indtil videre har fået. Det betyder, at lokalerne står med nye farver på væggene, moderne belysning, nye møbler og helt andre displays, der for alvor lader de mange smukke brillestel komme til deres æstetiske ret i butikken,” forklarer den glade cheftoptiker og selvstændigt erhvervsdrivende.

Kraftig vækst gav behov for mere plads
En af de ting, der gennem nogen tid har været et behov for Michael og hans dygtige team, er mere plads. Siden Michael overtog butikken som indehaver og chefoptiker tilbage i 2013, har butikken nemlig kun oplevet kraftig vækst, bl.a. takket være det grundige kliniske services, som Louis Nielsen tilbyder i kraft af deres synstest med sundhedstjek. Og den slags stiller krav til de fysiske rammer.

”Vores sundhedsydelser bliver mere og mere efterspurgte, fordi folk i Fredericia er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er at tage sig godt af sine øjne og sin generelle øjensundhed. Det stiller nogle krav til vores lokaler, både med hensyn til plads og indretning,” siger den erfarne optiker og butiksejer.

Åbningsfest for fredercianerne: Kaffe, kage og gode tilbud
Ingen åbningsfest uden gode tilbud – i hvert fald ikke i Louis Nielsen. Således står Michael Biegala og hans dygtige team bestemt heller ikke tilbage for at give fredericianerne nogle virkelig gode tilbud i forbindelse med åbningen. Michael og teamet er klar med halv pris på hele brillen – dvs. at man får 50% rabat på både stel, glas og tillæg, når man køber stel fra 795,- og opefter.

Men ikke nok med det; kunderne i Fredericia har også mulighed for at få undersøgt deres syn i kraft af Louis Nielsens roste synstest med sundhedstjek – ganske gratis!

Tilbuddet om 50% rabat gælder til og med den 21. marts, mens den gratis synstest med sundhedstjek gælder helt frem til og med den 28. marts.

Ud over de gode tilbud vil der på åbningsdagen også være lidt godt til ganen for alle interesserede fredericianer; nemlig gratis kaffe fra en barista-vogn udenfor butikken samt et lækkert stykke kage til dem, der vover sig indenfor hos Michael og teamet.

Godt at vide

  • Louis Nielsen Fredericia slår torsdag den 12. marts dørene op for deres nye butik i Danmarksgade nr. 18 (tidligere Holst Sko)
  • I forbindelse med ombygningen er der kun tre lukkedage; nemlig den 9-10-11 marts
  • Med flytningen og totalrenovering af de nye lokaler bliver Fredericias Louis Nielsen-butik ikke bare en hel del større; den bliver også en af de mest moderne butikker i hele optikerkæden
  • I forbindelse med åbningen af den nye butik tilbyder Louis Nielsen Fredericia en række stærke tilbud, herunder 50% rabat på hele brillen fra 795,- samt gratis synstest med sundhedstjek. Derudover er der masser af andre gode tilbud at finde, bl.a. 50% rabat på de to første måneder i et nyt kontaktlinseabonnement samt meget mere
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer