Til VIN & GOURMET-aften i MENY er der mulighed for at smage på flere af de varegrupper, man ikke ser mange steder. Vi taler med Butikschefen og Mestersvenden om, hvad der venter de 100 gæster i MENY i starten af oktober.

MENY i Fredericia er kommet godt på plads og deres lyst til at skille sig ud og lave arrangementer er stor. Mange af deres specialvarer kender man måske ikke, og så er det en mulighed at både blive klogere og få forfinet sine smagsløg, når de inviterer til endnu et arrangement.

Det foregår torsdag d. 3 oktober fra kl. 19 – 21 og hele butikken vil summe af liv og lækre smagsoplevelser. Man vil møde de dedikerede medarbejdere som man kender fra MENY, men der bliver også mulighed for at komme til at hilse på de udvalgte leverandører.

Butikschef Henrik Seerup fortrækker ikke en mine, når han siger, “kunderne kommer til at smage det bedste kød, de lækreste oste, udsøgte vine, delikatessens lækkerier fra deres “mad ud af huset”, og vores nye slagtermester står klar med med hjemmelavet specialiteter. Vi vil give jer en dejlig aften og der vil selvfølgelig være masser af gode tilbud, hver kunde får også en goodiebag med overraskelser med hjem”.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Tomas Stjerne-Holm er ny slagtermester i MENY, han er en sand mester i egenproduktion. Til VIN & GOURMET aften vil han vise nogle af sine færdigheder, når det kommer pølser, og så vil han lave gullaschsuppe på rigtige ben og urter. Der vil være simremad med rodfrugter i stegeposer og andre lækkerier.

Der skal købes bilet i forvejen og der er kun plads til 100 kunder, der vil have en anderledes aften med personale og leverandører. Biletterne koster 100 kroner og skal købes i kioskafdelingen i MENY.

http://bit.ly/rosalecture