Henrik Eriksen bliver ny købmand i den nye Meny i Fredericia. Byggeriet har længe været i gang, og hvis planen holder åbner forretningen i februar. Nu er de i fuld gang med at finde besætningen til den nye butik.

Det er en glad Henrik Eriksen, vi fangede på telefonen denne kolde fredag formiddag. Stolt fortæller han om de mange stillingsopslag, der er lagt op til den nye Meny i Fredericia.

“Det er jo næsten lige om lidt vi åbner, så vi skal til at igang med at finde besætningen. Der sker rigtig meget lige nu. Vi har slået en hel række af stillinger op til nye medarbejdere, så vi kan finde de bedste af de bedste” fortæller Henrik Eriksen.

Læs også: Ugens Kurt: Henrik Eriksen

Samarbejde med Business Fredericia

Henrik Eriksen fremhæver samtidig det gode samarbejde han og Meny har med Business Fredericia:

“Jeg vil også rette en stor tak til Business Fredericia der i hele processen er en god partner. De har hjulpet os meget, og så holder de i samarbejde med os og Jobcenteret en ‘jobdag’ for inviterede ledige. Det bliver rigtig godt,” fortæller Henrik Eriksen.

Intet er fastlagt

Konkret, hvor mange ansatte, der er behov for i den nye forretning er ikke fast, fortæller Henrik Eriksen til Fredericia AVISEN:

“Der er ikke noget der er fast endnu, hvis de rigtige søger, så bliver de ansat. Det hele er i sidste ende et spørgsmål om udbud og efterspørgsel, men jeg vil opfordre alle til at søge!” siger Henrik Eriksen og fortsætter:

“Men jeg ved, at vi skal bruge en slagtermester, en slagtersvend og en delikatesseleder. Og selvfølgelig en masse medarbejdere til at betjene kunder ved kassen og lignende”.

Kender du Menys kommende slagtermester? Eller måske delikatesseleder? Så kan du kontakte Meny i Fredericia her.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
Annonce