De erhvervsdrivende i Vesterbrogade-kvarteret mener ikke, at Fredericia Spildevand har håndteret sagen ordentligt. Kunder, som Fredericia AVISEN har talt med ude foran MENY, stemmer i og kalder situationen uholdbar.

Krydset ved Netto og MENY på Vesterbrogade / Indre Ringvej bliver lukket ned, da der skal skal ske en større nedgravning af et større spildevandsanlæg.

Det har sat en større debat i gang omkring håndteringen af situationen, der rammer butikkerne på Vesterbrogade. Også kunderne bliver påvirket af situationen, da tilkørselsforholdene til de omkringliggende butikker bliver dårligere, og man skal omveje.

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Fredericia AVISEN har derfor talt med flere kunder ved MENY, som ikke er tilfredse med arbejdet, som kommer til at tage lang tid.

“Der er både det egoistiske i det med, at det skaber en kæmpe omvej for mig som kunde, men ser man det fra butikkernes synspunkt mister de også omsætning og det kan jo i værste fald betyde, at de må lukke,” siger Karen Sørensen, som bor i Erritsø og derfor er ramt af Fredericia Spildevands arbejde.

“Jeg kan godt se, at det er en nødvendighed, at der skal nedgraves et større spildevandsanlæg, men hele sagen omkring nedgravningen er ikke særlig smart. Man lukker jo et trafikaltknudepunkt ned i byen alt for længe. Det er uholdbart,” siger hun.

Erik Nielsen, som er stamkunde ved MENY, overvejer om det er dét værd at skulle køre en omvej, når krydset lukkes ned.

“Jeg kommer her næsten dagligt, men når det bliver sådan noget bøvl med en omvej som følge af renoveringen i krydset, så vil jeg da overveje om det er det værd at komme her hver dag. Hvis jeg har travlt er det ikke sikkert, at jeg vil benytte mig af MENY, da det så vil tage længere tid kørselsmæssigt,” siger Erik.

Læs mere om sagen ved at klikke her.

https://www.6juli.dk/