Flagene er fundet frem hos MENY i Fredericia. Supermarkedets frugt- og grøntafdeling har vundet dette års frugt og grøntpris, der er uddelt af Landbrug & Fødevarer.

Glæden var i dén grad til at få øje på hos købmanden i MENY Fredericia, Morten Birkebæk, da hans frugt- og grøntafdeling tirsdag blev udnævnt til vinder af Landbrug & Fødevarers frugt- og grøntpris ved den årlige fødevaredag på Hindsgavl Slot på Fyn.

I forbindelse med fødevaredagen stiller Landbrug & Fødevarer skarpt på de bedste frugt- og grøntafdelinger i landets supermarkeder. I den forbindelse var MENY i Fredericia indstillet til prisen sammen med to øvrige kandidater.

»Det er med stor glæde, og en kæmpe forløsning, at vi har modtaget prisen. Der er blevet arbejdet hårdt fra hele holdet både i butikken, MENY og fra leverandører på at skabe den optimale frugt- og grøntafdeling til glæde for vores kunder, som altid er vores første prioritet,« siger Uffe Larsen, der er frugt- og grøntansvarlig i MENY Fredericia i en pressemeddelelse.

Men hvad har dommerne særligt lagt vægt på hos MENY i Fredericia? Det har vi spurgt Uffe Larsen om.

»Vi har særligt fokus på vores convenience, vi laver vores egne salater, skåret frugt, friskpresset juice og så kører vi på vores lokale avler og danske varer i det hele taget,« forklarer Uffe Larsen, der især går op i at bruge de lokale avlere, som er i top:

»Ja, de varer vi har fra den lokale avler kalder vi danmarks bedste,« siger Uffe Larsen med tilfredshed i stemmen.

Hvad er det særligt folk kommer herind for at købe?

»Det er lidt  af det hele, men vores skåret frugt og de mange friske varer uden plastik på. Vi har altid store danske æbler, så generelt tænker jeg det er kvalitet,« siger Uffe Larsen.

Se hele indslaget med Uffe Larsen øverst i artiklen, hvor han også kommer et bud på en salat, der passer til denne årstid.

Vinderne på Fødevaredagen 2020

SLAGTERPISEN
Vinder af slagterprisen i kategorien ’Slagtere i super- og hypermarkeder’ Slagtermester Christian Balle, MENY Domus Vista, Frederiksberg.
Vinder af slagterprisen i kategorien ’Privatslagtere’ Slagtermester Peter Lindholm Nielsen, Slagter Friis, Frederiksberg i København.

MEJERIPRISEN
Vinder af mejeriprisen i kategorien ’Discountkæder’ Mejeriansvarlig James Dobson, Rema 1000, Stenlille.
Vinder af mejeriprisen i kategorien ’Super- og hypermarkeder’ Mejeriansvarlig Lise Salomonsen, Salling Super, Aarhus.

FRUGT- OG GRØNTPRISEN
Vinder af Frugt- og grøntprisen i kategorien ’Discountkæder’ Frugt- og grøntansvarlig Martin Rysgaard Hansen, Rema 1000, Fårevejle.
Vinder af Frugt- og grøntprisen i kategorien ’Super- og hypermarkeder’ Frugt- og grøntansvarlig Uffe Larsen, MENY, Fredericia.

KANTINEPRISEN
Vinderen af kantineprisen Køkkenchef René Skovgaard Madsen, Normal, Compass Group.

KØKKENPRISEN Vinderen af kØkkenprisen
Køkkenet, Vallekilde Højskole, Hørve Læs mere om vinderen af kØkkenprisen

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer