Lørdag afholdt MENY, der snart åbner på Indre Ringvej, Nytårstaffel, og det var en glad købmand i Henrik Eriksen, der indledte starten på sit eventyr.

Klokken 10:00 kom Henrik Eriksen ud af skydedøren, og det strømmede til med interesserede fredericianere, der ville rundt og snuse i den nye MENY-butik. Alt lige fra forretningsfolk til den almene borger benyttede lørdag formiddag på at se et preview på, hvad MENY kommer til at byde på.

Henrik Eriksen bød alle personligt velkommen, og bød på kransekage og bobler, mens der også var mulighed for at få forskellige former for smagsprøver i MENY.

“Det er en stor dag, det er starten på vores eventyr nye venter i Fredericia, som jeg heldigvis skal stå i spidsen for,” sagde Henrik Eriksen, der allerede har brugt mange timer på forrentingen, inden dørene endegyldigt åbner i februar.

“Vi kommer til at have en god slagter, en god vinafdeling og en velassorteret ølafdeling, og det kan man også få smagsprøver i dag. Vi har vin med fra leverandører, bobler, kransekage fra Lagekagehuset, som bliver vores bager og så har vi blandt andet også spiritus og øl, hvor Carlsberg har lidt forskelligt med. Vi har tapas i delikatessen og frilandsmedister, så der er masser af smagsprøver til folk,” forklarede Henrik Eriksen, der regner med, at minimum 1000 mennesker vil kigge forbi MENY i løbet af lørdag fra klokken 10:00 – 14:00.

Fredericia AVISEN var med live fra MENYs Nytårstaffel, og den kan man se her:

http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce