Den danske hiphopgruppe MellemFingaMuzik kommer til Fredericia d. 14. november, hvor de indtager Tøjhuset.

I foråret 2015 udgav MellemFingaMuzik deres debutplade ”Militant Mentalitet” og drog umiddelbart efter ud på en livetour. Albummet, som i dag er gået platin og har over 30 mio. streams, er af mange blevet døbt en nymoderne klassiker, hvorfor det har taget tid at få gjort efterfølgeren klar. På mange måder har Militant Mentalitet ændret det danske rap/musik landskab, og skabt et helt nyt fundament og sti, for de fleste af de nye rappere der er skudt frem, siden 2015.

MellemFingaMuzik havde annonceret mini-touren ”The Double”, hvor de skulle spille to shows i hhv. Aarhus og København, men da forberedelserne til efterfølgeren til ”Militant Mentalitet” har trukket ud, har MellemFingaMuzik valgt at rykke touren til efteråret, så fans får den efterfølger de har ventet på, samtidig med at touren bliver udvidet til flere byer.

”Det er vigtigt for os at levere musik og shows, der lever op til den forventning, som mange af vores loyale fans har til os. Derfor er kun det bedste godt nok,” udtaler MellemFingaMuzik.

Tøjhusets pligt at ramme de unge

Normalt er hiphop-genren ikke noget, som man forbinder med Tøjhuset, men daglig leder i Tøjhuset, Sune Rasmussen, glæder sig til at vise en anden genre frem.

“Når nogle af de kunstnere, som er store blandt de unge på blandt andet YouTube, er på tourné er det vores pligt at præsentere dem. Her passer MellemFingaMuzik godt ind, og vi glæder os til at præsentere noget, som man ikke ser hver dag fra Tøjhusets side,” siger Sune Rasmussen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Jeg glæder mig over, at vi også kan fylde Tøjhuset med andre genre, end vi normalt præsenterer, og jeg glæder mig til at se en masse unge mennesker i vores dejlige hus.”

Om MellemFingaMuzik (fra Wikipedia):

MellemFingaMuzik er en dansk hiphopgruppe, bestående af rapperne Stepz og Branco. Gruppen begyndte at udgive sange under navnet MellemFingaMuzik i slutningen af 2011, hvorefter de joinede det daværende pladeselskab HideOut. På det tidspunkt var rapperen Jooks og Sivas også på HideOut.

Efter ca. 1 år gik HideOut i opløsning og alle artister blev spredt. Sivas signede med Disco:Wax og udgav singlen D.A.U.D.A., mens MellemFingaMuzik startede et samarbejde med det nyoprettede selskab Grounded. På samme tid, slog MellemFingaMuzik sig sammen med Benny Jamz og Gilli, fra B.O.C. kollektivet, og dannede den fælles front Molotov Movement (nu kendt som Molo).

Hele Molo koordinerede deres debut EP’er, som droppede samtidig med Ækte Vare Filmen, et univers som sangen DAUDA også var en del af. Gilli udgav Ækte Vare EP’en, mens MellemFingaMuzik udgav “MellemFingaMuzik” EP’en, som var en blanding af sange der før var udgivet på YouTube, samt 2 nye numre (‘Salute’ og ‘Molotov’). MellemFingaMuzik er inspireret af den unge musikere Ahmad Mohammed, der også går under navnet Ahmad høje.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.