Under normale tilstande vrimler det med løb i Danmark, store som små og det kan være svært at vælge. Desværre er intet normalt her i Corona-tiden, og selvsamme Corona har også sat en stopper for alle de store og mellemstore løb, både herhjemme og i udlandet. Mindre lokale løb har svære betingelser, fordi der selvfølgelig skal være ekstra fokus på sikkerhed (afstand, antal deltagere osv.). Nogle vælger derfor at aflyse disse løb, fordi deltagerantallet gør, at det ikke løber rundt økonomisk.

Heldigvis findes der stadig løb som bliver gennemført, med de forbehold der nu skal være. Lørdag den 5. september drog 8 klubkammerater afsted mod Skagen. Her blev der afholdt Skagen Odde Ultratrail. Løbet er stort set non-profit. En stor del af overskuddet går nemlig til velgørenhed. Siden 2015 har det gået til Kræftcafeen i Skagen – og hvilken smuk tanke.

Det er ikke bare tanken bag som er smuk, det er ruten også. De fleste kender Skagen og især Grenen, og alle vil nok give mig ret i, at der er dejligt. Men i løbet kommer ud over de kendte områder, og det er virkelig et plus. Ruten går omkring Grenen og syd om Skagen til Hulsig Plantage. Der var udfordringer nok i form at klitter og ”pukkelpister” i lange baner. Jeg tror billederne beskriver det meget godt – en virkelig smuk rute med også udfordrende. Man kan vælge at løbe 60 km, 34 km eller 21 km. Alle fra FREDERCIA LØBEKLUB valgte 21 km. De 6 af dem løb, og de 2 gik turen. Ret sejt, ruten taget i betragtning. Ruten overraskede dem dog ikke, da flere havde deltaget før.

“Jeg har fået melding om, at det var en dejlig dag, som i mål blev afsluttet med en velfortjent øl/vand og pølse med brød. Alle var tilfredse med resultatet af dagens strabadser. 6 af klubkammeraterne overnattede på Hulsig Feriecenter og de sidste 4 på Bed and Breakfast Apartment i hjertet af Skagen. De fejrede alle de velfortjente medaljer på Hulsig Feriecenter, og jeg er ret sikker på, at aftenens menu stod på hygge og god mad. Det er nemlig en meget vigtig del, når FREDERICIA LØBEKLUB tager på tur og ovenpå veloverstået løb Jeg tror alle, løbere og ikke-løbere, håber på at 2021 bliver året, hvor hverdagen vender tilbage til normal, eller i hvert fald tættere på. Indtil da, skal vi alle passe på os selv og hinanden,” oplyser Mette Kirsby.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer