Berlingske Media skriver i en pressemeddelelse, at B.T. lukker papiravisen. Samtidig smutter chefredaktøren, og der nedlægges de ny ellers nye lokalredaktioner i Aarhus, Odense og Aalborg.

B.T. er er færdige på print ved udgangen af 2023, chefredaktør stopper, storby-redaktionerne lukker og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper på mediet. Det skriver B.T. i en pressemeddelelse.

Avisen udkommer for sidste gang på print ved årsskiftet og bliver derefter 100 procent digital, og alle abonnementsordninger på mediet lukker. Den digitale del af B.T. skal finansieres fuldt ud af annoncer.

– B.T. er udkommet som avis siden 1916, og derfor er det et historisk skifte. Heldigvis har B.T. en stærk identitet og en lys fremtid foran sig som Danmarks førende digitale nyhedsmedie, siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media, som udgiver B.T, i pressemeddelelsen.

Storbyredaktionerne, der blev åbnet i Odense, Aarhus og København lukkes. Fra sommeren 2022 og frem til årsskiftet vil der derfor kun blive udgivet én national udgave af avisen.

– Storbyprojektet var en modig satsning, og medarbejderne på redaktionerne har gjort en stor indsats for, at det skulle lykkes, men vi må konstatere, at forretningen ikke er fulgt med og heller ikke har udsigt til at gøre det. Det tager vi konsekvensen af, siger ansvarshavende chefredaktør på B.T., Pernille Holbøll, i pressemeddelelsen. Omlægningen betyder, at 10 stillinger bliver nedlagt.