Efter aftale med Fredericia Kommune og boligorganisationerne lukkes både Medborgerhuset Korskær og Aktivitetshuset i Sønderparken ned ugen ud og de efterfølgende 14 dage indtil videre.

Som følge af det stigende smittetryk i Danmark har man i det boligsociale valgt at lukke grupperaktiviteter ned i den kommende periode.

“Vi har valgt at have en prioriteret indsats, der er rettet mod sårbare målgrupper og kørt sociale aspekter efter nedlukningen af Danmark. Pga. det stigende smittetryk har vi valgt at træde et skridt til side. Helhedsplanen fortsætter, men vi har valgt at lukke gruppeaktiviteter ned,” siger projektchef for Helhedsplanen i Korskær- og Sønderparken, Kasper Søstrøm Müller, til Fredericia AVISEN.

“Vi har valgt at fortsætte med det boligsociale arbejde, hvor det ikke er gruppeorienteret. Vi hjælper de folk, der har problemer, så længe det ikke er i grupper,” fortsætter projektchefen og kommer ind på, hvorfor man reagerer allerede nu:

“Vi vil hellere gøre det tidligt og så se, hvad der sker rundt omkring så vi ikke pludselig står i en dårlig situation. Vi har sårbare, der kommer ved os, og derfor er det vigtigt, at vi passer på folk,” slutter Kasper Søstrøm Müller.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer