Den oplagte drengeaften har set dagens lys. Panorama og Garage Burgerbar har indgået et samarbejde under konstalationen mad og film, der skal være med til at give en aftenoplevelse i forbindelse med fx Rambo: Last Blood.

Panorama har igennem mange år brugt konceptet mad og film i Middelfart. Nu prøves det af i Fredericia, hvor biografen har indgået en aftale med Garage Burgerbar på Axeltorvet.

“Det giver forhåbentligt en større fornøjelse for gæsterne og en bedre aftenoplevelse. Vi sigter mod at binde byen tættere sammen med samarbejde på kryds og tværs. Vi har været på jagt efter restauranter, der rammer samme klientel som os. Garage Burgerbar er i den sammenhæng perfekt til det yngre publikum til eksempelvis Rambo, hvor det er oplagt med film og burgere. Vi kan helt klart se et potentiale der,” siger daglig leder af Panorama, Mads Bang Nielsen, der føler, at det er et godt match med Garage Burgerbar:

Det føler jeg, det er også det jeg hører fra vores gæster, efter de har spist på Garage Burgerbar efterfølgende. Det kan også gå den modsatte vej, hvis det kun bliver en halv fornøjelse for gæsterne, hvis man kun får én god oplevelse – det skulle gerne være to gode oplevelser fra både os og Garage Burgerbar.”

Last Blood havde premiere den 19. septemer. Uden at spoile alt for meget, så fortæller Mads, hvad der venter biografgæsterne, når de ser filmen.

“Hånden på hjertet, Rambo har kørt i 40 år nu. Jeg tror det er slut af 70’erne, så han er aldrernede, men hvor de første film fokuserer på hans historie med Vietnam-krigen og de personlige dæmoner, er det nu en heltehistorie det drejer sig om,” siger Mads.

Indtil nu har det ikke været den helt unge målgruppe, der har været inde at se Last Blood. Hvis det sker, er det typisk en far i 50’erne, der tager sin teenagesøn med.

“Det har mest været det modne publikum, som har været inde at se den. Der har også været drengegrupper i 20’erne, men ikke så mange teenagere,” fortæller Mads.

Som biografmand siger du, at den også kan fange nye Rambo-fans?

“Det synes jeg, i hvert fald for at få introduceret Rambo som karakter. Der er sket meget fysisk med ham i løbet af tiden. Han smider heller ikke trøjen i den her, og er ikke så ripped. Han vil sikkert stadig kunne tæve os begge på en dårlig dag,” slutter Mads.

Læs mere om Last Blood ved at klikke her.

https://www.facebook.com/menyfredericia/