I weekenden er der festmesse på den flotte lokation Restaurant Hannerupskov. Turen er kommet til den lille guldsmedje Me Mori i Prinsessegade, hvor vi besøger Therese Krogh Andresen.

At besøge Me Mori i Prinsessegade er en oplevelse, da Therese altid sidder midt i butikken og arbejder, det er et særsyn i sig selv. Men på søndag flytter hun med på Hannerupskov for en stund, da der er Festmesse 2018.

På Festmesse 2018 vil man blandt andet kunne se vielsesringe. “Jeg har også lavet en herreserie, som passer perfekt til morgengaver”, siger Therese og fortsætter, “jeg har selvfølgelig også mine lækre Tahiti perler, ædelstene og diamanter med”.

Me Mori
Tahiti Perler. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Therese er meget kreativ og god til at fange folks ideer, derfor er det en god nyhed, at hun medbringer sine skitsebøger. “Så kan man måske blive inspireret og vi kan måske skitsere en fremtidig drøm mens folk besøger messen”, siger Therese.

Man vil kunne se ideen fra skitseform og til endelig produkt, når Therese medbringer projektet hun kalder en fantastisk rund fødselsdagsgave. Det har lykkedes hende at låne ringen med på Festmesse 2018, så man kan se den færdige ring.

Skitebog. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Jeg spørger Therese om det at deltage i Festmesse 2018, hun svarer, “det bliver spændende at møde et andet publikum end det jeg ser i hverdagen”. Samtidig ser hun det som en god ide at kunne samarbejde om sådan en messe med de andre handlende i byen, som man ikke normalt samarbejder med, “Det er et godt initiativ”, siger Therese.

Flyvende start
Me Mori – Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er ærgerligt, at Therese ikke har sit værksted med, når hun puster sine flammer og arbejder er det næsten som magi at opleve. Me Mori åbnede for cirka et halvt år siden og kan besøges på Prinsessegade 23 eller på www.me-mori.dk

Besøg Festmesse 2018 på Restaurant Hannerupskov søndag den 30. september klokken 11.00 – 15.00. Der er gratis adgang og godt humør.

Annonce