McDonald’s på Vejlevej holder lukket fra d. 3.-14. december, da restauranten laves om til et nyt koncept.

Når McDonald’s på Vejlevej i Fredericia igen byder gæsterne velkommen den 14. december kl. 16, bliver det til en anden oplevelse, end de er vant til. Mens restauranten holder lukket fra den 3. december, gør franchisetager Peter Larsen nemlig klar til et nyt restaurantkoncept med bl.a. nye digitale platforme, der gør det muligt for Fredericia-borgerne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.

McDonald’s på Vejlevej i Fredericia holder midlertidigt lukket fra den 3. til 14. december. Det skyldes, at restauranten skal omstilles til et nyt restaurantkoncept, Din McDonald’s, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu, og hvor maden laves personligt til den enkelte gæst ved bestilling.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald’s ændrer måden, maden tilberedes på. Franchisetager Peter Larsen ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

Når vi slår dørene op igen, har restauranten været igennem en større ombygning, der blandt andet indebærer nye bestillingsmuligheder, da vi får sat digitale skærme op, hvor man selv kan stå og trykke sin bestilling ind. Det glæder vi os til at tilbyde vores gæster”, siger Peter Larsen.

 

Skulle sulten efter McDonald’s melder sig i de 11 dage, restauranten holder lukket, så er redningen heldigvis nær. Restauranten i Erritsø (Strevelinsvej 13, 7000 Fredericia) ligger blot 4 km fra restauranten på Vejlevej, og restauranten har allerede det nye koncept.

 

Burgeren tilberedes specifikt til dig
Indtil nu har det været sådan, at maden på restauranten ofte har været tilberedt på forhånd, men fremover vil al maden som Big Macs, McNuggets og pomfritter blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt. Det betyder, at køkkenet i restauranten på Vejlevej også har gennemgået en større ombygning, så det er bedst muligt indrettet til, at personalet kan tilberede gæstens bestilling så hurtigt som muligt, efter ordren er tikket ind. Konceptet kaldes Made4You.

En anden nyhed er køkkenet og måden, maden fremover bliver lavet. Indtil nu har vi som bekendt forproduceret en del af vores mad, men med et Made4You setup i køkkenet, så bliver maden fremover lavet på bestilling, så når gæsterne bestiller, går personalet i køkkenet strakt i gang med at lave maden til gæsten”, siger Peter Larsen.

Får brug for flere medarbejdere
Det nye restaurantkoncept har, som beskrevet, medført et mere digitalt set up end tidligere set hos McDonald’s og selvom de nye digitale bestillingsskærme for fremtiden kommer til at gøre lidt af arbejdet, så betyder det ikke, at restauranten på Vejlevej skal ud afskedige medarbejdere. Snarere tværtimod. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye restaurantkoncept.

Vores nye koncept handler ikke om at spare medarbejdere. Vi er faktisk allerede i gang med at ansætte flere frem mod åbningen, da vi f.eks. skal bruge flere medarbejdere i køkkenet end tidligere, mens andre vil være ude blandt medarbejderne i en vært- og værtinderolle”, siger Peter Larsen.

McDonald’s på Vejlevej i Fredericia er den 53. McDonald’s restaurant i Danmark, der konverterer til det nye koncept. Den første restaurant med det nye koncept åbnede i marts 2016, og det forventes, at alle McDonald’s 88 restauranter er overgået til det nye koncept i midten af 2018.