Forside Erhverv McDonald’s på Vejlevej gør sig klar til stort event: Næsten lige så...

McDonald’s på Vejlevej gør sig klar til stort event: Næsten lige så stor omsætning som 1. januar

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I weekenden afvikles NPF i MesseC, og det betyder, at McDonald’s på Vejlevej får travlt, rigtig travlt. Omsætningen er så stor, at den næsten når op på højderne fra 1. januar.

NPF er Danmarks største LAN-event, og har i år over 4.500 deltagere. Når deltagerne skal have mad, går en stor del af dem på McDonald’s på Vejlevej, som er forberedte på det.

“Vi har sat mega mange på arbejder, og vi har været ude at låne folk fra andre restauranter” indleder franchisetager Peter Larsen til Fredericia AVISEN, da vi fanger ham på telefonen.

På McDonald’s er der lavet et nyt system, der gør, at man ikke tilbereder maden på forhånd. De går de ikke på kompromis med, selvom der forventes mange gæster.

“Det går udover kvaliteten, hvis vi gør det, og vi kan ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi har mange folk på arbejde, og så må vi følge med på den måde,” fortæller Peter Larsen og kommer ind på, hvornår han forventer, at de mange kunder fra NPF kommer:

“Fra omkring middagstid kommer der mange. Sidste år blev vi også taget lidt med bukserne nede, da der kom strømproblemer, og vi er gearet til, hvis det sker igen med vores ekstra bemanding.”

Kan man sammenligne NPF med 1. januar?

“Det er næsten samme salgstal, så det kan man godt. Det er nogle af vores helt store dage, der km,” lyder det fra Peter Larsen.

https://www.fredericiavin.dk/
Annonce