McDonald’s på Vejlevej åbnede torsdag eftermiddag igen efter at have holdt lukket i 12 dage.

Gravemaskiner, varevogne, containere osv. har været synet ved McDonalds på Vejlevej i det seneste stykke tid. Derfor var det en glad franchisetager, Peter Larsen, der åbnede restauranten op igen torsdag.

“Vi har glædet os helt vildt. Restauranten er med i det helt nye koncept med fremtidens restaurant,” siger Peter Larsen til Fredericia Avisen.

McDonald’s Vejlevej laver først maden, efter bestillingen er afgivet efter renovationen af restauranten. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Maden på McDonald’s Vejlevej bliver først lavet efter bestillingen er afgivet med det nye koncept. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Hvad er det der gør, at det netop er fremtidens restaurant, udover de nye skærme?

“Vi begynder først at lave maden, når den bliver bestilt. Det er det, der er den helt store forskel på tidligere og så den nye restaurant her,” fortæller Peter Larsen, der ikke har gjort noget specielt for at lokke kunder til på genåbningsdagen.

Der er blevet mere åbent og lyst inde ved bordene i legeområdet. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

“Vi håber, at der kommer mange, men folk skal selvfølgelig vide, at vi åbner op. Vi har dog kaldt ekstra mandskab på arbejde i dag for at være sikre på, at vi er nok på arbejde til at betjene kunderne,” forklarer franchisetageren og kommer ind på ændringerne i restauranten:

“Vi har fået ny indgang. Inden for i restauranten er der, som du kan se, kommet nye borde, nye stole osv. Herinde ved legerummet har vi også åbnet det hele op, hvor det er blevet rigtig lyst og pænt. Inde bagved i køkkenet har vi lavet det hele om også med nye gulve, lofte og nye maskiner. Så det har været den helt store tur,” lyder det fra Peter Larsen, der i dagens anledning bød kunderne på gratis is.