I anledning af Valentinsdag inviterer Maxi Zoo Fredericia søndag den 11. februar alle byens hunde på en hyggelig gåtur til støtte for de pelsede venner, der ikke har nogen at dele kærlighedens dag med. Pengene fra gåturen går nemlig ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

Valentinsdag forbinder vi ofte med kærligt samvær med dem, vi holder af. Det er dog også en anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at have en tryg favn at varme sig i. Søndag den 11. februar inviterer Maxi Zoo Fredericia derfor på en hyggelig gåtur med ligesindede kærlige ejere og bedårende vovser, hvor anledningen er at samle ind til Dyrenes Beskyttelse. Gåturen koster 30 kr. at deltage i, og for hver fremmødte hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kr., så der i fællesskab bliver doneret 40 kr. pr. hundesnude til de udsatte vovser, som har brug for ekstra meget kærlighed.

Et kærlighedsbånd og en gave til vovsen som tak
Som tak for at sende kærlighed videre til de pelsede venner, der mangler en tryg og varm favn at putte sig i, får hver deltager ikke blot en dejlig luftetur med andre søde vovser. Maxi Zoo sørger også for, at hver deltagende hundesnude får en goodiebag med hjem som forkælelse til kærlighedens dag. Derudover vil der ved opstart af turen blive udleveret et kærlighedsbånd til hver deltager, som kan hænges på hundesnoren som et symbol på støtten til de udsatte vovser. Kort sagt bliver det en luftetur i kærlighedens tegn.

Valentinsgåturen finder sted søndag den 11. februar kl. 11 og starter foran indgangen til Maxi Zoo Fredericia. Billetter til den velgørende gåtur købes ved fremmøde.