Traditionen tro giver Maxi Zoo Fredericia igen i år adventsgaver til alle byens kæledyr. Det er nemlig ikke kun de tobenede, der fortjener at blive forkælet med gaver hver søndag i advent – dyrene skal også kunne mærke den søde juletid.

“I Maxi Zoo elsker vi at forkæle vores kunders kæledyr, og det her er jo en skøn og sjov måde at gøre det på,” fortæller Karina Lorentsen, der er butikschef i Maxi Zoo Fredericia og fortsætter:
“Sidste år oplevede vi en overvældende interesse for at hænge julesokker op i butikken, og efter utallige opfordringer fra vores kunder, gør vi det nu igen i år,” lyder det fra butikschefen, der glæder sig til at hygge lidt ekstra om byens firbenede venner op mod jul.

Lad nissen forkæle din bedste ven
Til og med den 26. november kan du komme ned i butikken og hænge dit kæledyrs julesok op – ganske gratis. Du skal blot huske at skrive dit telefonnummer, dit kæledyrs navn og art på sokken, så nissen ved, hvad den skal komme i af lækkerier hver søndag op mod jul. Sokken skal tømmes inden næstkommende søndag i advent, hvis du vil sikre dig alle fire gaver, og du kan hænge op til tre kæledyrs julesokker op. Snyd derfor ikke din bedste ven for at stikke snuden i Maxi Zoos julesok, der er ganske gratis at hænge op i butikken.

Læs mere på www.maxizoo.dk/julesok