Fredericia AVISEN besøgte Fredericia Mavedanser Forening i Korskærparkens, Medborgerhuset, hvor deres træning foregår. Her talte vi med formanden, næstformanden, og danseunderviseren ved FMF.

Den smilende danseunderviser. Dorrit Fahrida Ladefoged tager imod os og fortæller med stor entusiasme fra start til slut under vores besøg om mavedansen, der for hende er en livsbekræftende dans. Hun er ikke alene om denne passion, også formanden er glad for dansen.

”Det er enormt givende og det er noget mest fantastiske, jeg har begivet mig ud i. Jeg har taget titlen som formand til mig, og givet Fahrida mere overskud til at være underviser, det er dejligt – så har man også medbestemmelse på, hvordan det hele skal fungere”, fortæller Amanda Karmark Bro.

”Man kommer ud og er sammen med mange fantastiske mennesker og man får rytme i kroppen. Det var mine veninder, der havde arrangeret en polterabend for mig, inden mavedanserforeningen eksisterede, så da foreningen startede. kunne jeg ikke lade vær med at ikke tilmelde mig”, fortæller Camilla Svane Bertelsen.

Se her interviewet med formanden, næstformanden og danseunderviseren ved FMF

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.