Victor Torp blev matchvinder på et straffespark, da FC Fredericia søndag eftermiddag vandt 1-0 på udebane mod Vendsyssel.

Den unge midtbanespiller, der er i FC Fredericia på et lejeophold fra samarbejdsklubber FC Midtjylland, fik chancen fra start efter den lange pause grundet Corona.

“Det er dejligt at være igang. Jeg nåede lige at komme igang efter en lang skade, og kroppen havde vænnet sig til fodbold igen, men så gik der lang tid uden kamp. Det var dejligt at komme igang igen,” sagde Torp efter opgøret til Fredericia AVISEN.

https://www.vinmedmere.dk/

Vendsyssel kom bedst ud af starthullerne på det vindblæste stadion, hvor FC Fredericia havde modvind i første halvleg. Efter lidt tilvænning var det dog FC, der sad på spillet.

“De kom hurtigt ud i starten, og det skulle vi vænne os til. Efter ti minutter fik vi sat spillet, og fandt gode løsninger. Vi spillede en god kamp,” forklarede Victor Torp.

Efter en times spil begik Vendsyssel et straffespark i forbindelse med et hjørnespark, hvor Søren Henriksen ramte bolden med hånden. Victor Torp blev sat til at tage sparket, og han svigtede ikke.

“Jeg gjorde ikke mange overvejelser omkring sparket. Jeg havde valgt et sted at sparke, det var ikke jordens bedste spark, men den gik ind,” sagde Victor Torp.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I NordicBet Ligaen spillede Viborg i fredags uafgjort mod Skive. Den gentog Kolding og Vejle, da de var i aktion i deres respektive kampe. Dermed fik FC Fredericia skabt afstand til Kolding på fjerdepladsen og er nu på en delt andenplads med Viborg.

“Det er klart, at der er muligheder. Vi har Vejle på fredag, og det glæder vi os til. Vi tror på det så længe det er muligt. Vi spiller for at opnå det bedst mulige resultat,” slutter Victor Torp.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer