Dennis Høegh blev mathvinder for FC Fredericia, da han scorede i det 89. minut, og efter kampen kunne han og resten af holdet lade sig hylde af fansene.

Det lignede et uafgjort resultat mellem FC Fredericia og Thisted, men på et straffespark i det 89. minut blev Høegh matchvinder.

“Det er dejligt at score, især på den måde på et straffekspark på det tidspunkt. Det er dejligt, og det kunne man godt bruge noget mere,” siger Dennis Høegh til Fredericia AVISEN med et smil på læben.

Efter lørdagens træning stod Dennis Høegh og øvede netop straffespark. Derfor var det lidt en sjov situation, at det endte med at afgøre dagens kamp.

“Jeg troede ikke, at jeg skulle have taget straffesparket, men efter i går, hvor Jonas Dal kiggede og jeg sparkede det samme sted mange gange i streg, så var det dejligt at få chancen,” siger Høegh.

Kampen igennem var der højlydt opbakning fra Red Pride, og det var noget målscoreren værdsatte.

“Det er fedt, at de gider komme og se os, de har været rigtig gode i foråret – også på udebane. Det er imponerende, og de skal bare vide, at de giver rigtig meget – mere end de tror,” udtaler Dennis Høegh.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia