Ungdommens Hus inviterer børn og voksne til en hyggelig, musikalsk eftermiddag

Tag med Jazzskolen helt om på den anden side af jorden til et af verdens allersmukkeste og dejligste steder – Brasilien.

Vi skal høre samba, bossa og swingue, lære at danse ret vildt, spille på vores maver (også hvis de er små) og springe over hinanden, når vi prøver Capoeira.

Version 2.0

Entertainer, radiovært, jazzentusiast, bassist, filminstruktør, musikguru m.v. Master Fatman har tidligere med stor succes lavet jazzskole for børn i førskolealderen. Nu er Master Fatman klar med version 2 af jazzskolen, der også appellerer til børn i indskolingsalderen.

For Master Fatman er forholdet mellem jazz og børn helt særligt: “Børn er jazz, for jazz handler om 100 % nærvær. Vi kan lære meget af børnene, for dem er det ok at være helt vildt ked af det – og at være helt vild glad! For mig er jazz at være åben.At man ikke har alle mulige regelsæt eller forventninger med.”

Master Fatman medbringer en god håndfuld musikalske hjælpelærere og dansere, der alle har en solid base i den brasilianske musiktradition.

Master Fatmans Jazzskole kan opleves lørdag d. 24. februar kl. 13 i Ungdommens Hus, Norgesgade 46.

Arrangementet henvender sig mest til  5-10-årige, men alle er velkomne. Voksne kan købe billetter i døren eller på tojhuset.dk. Børn ifølge med voksne har gratis adgang.