Forside Fredericia Massivt hærværk på biler

Massivt hærværk på biler

DEL
Foto: Thomas Tolstrup

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Hærværk

Torsdag klokken 23:44 har der været hærværk på en del biler i Dalegade ved Danmarksgade. Politiet modtog en anmeldelse vedrørende tre personer, der ødelagde sidespejle på personbiler. Efterfølgende er de tre mænd fortsat ned af Prinsensgade i vestlige retning, hvor de ifølge anmelder også har udøvet hærværk på biler.

Gerningsmændene stak efterfølgende af i løb via Købmagergade i nordlig retning. Politiet har efterfølgende patruljeret området og kan konstatere, at der er blevet ødelagt sidespejle på biler. Blandt andet er der blevet ødelagt et venstre sidespejl på en parkeret bil, og på en anden bil er et sidespejl revet helt af.

Anmeldelsen gik på, at der havde været hærværk på en del biler, men politiet har hidtil kun fået anmeldelser omkring to biler, og det er derfor uvist, hvor mange biler hærværket er gået ud over.

Gerningsmændene beskrives således:

Alle tre er danske
Alle tre er 18-23 år
To af dem er 175 cm høj og alm. af kropsbygning
Den tredje person er 185 cm høj og spinkel af kropsbygning
Alle tre var iført en sort jakke
Alle tre var iført jeans eller sorte bukser

Arbejdsulykke

Klokken 21:21 torsdag aften modtog politiet en anmeldelse om, at en person i et firma på Stakkevang i Taulov har vrikket om på foden, efter han havde fået foden i klemme mellem to bånd, men personen kunne selv gå efterfølgende.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere
DEL