Fredericia AVISEN var forbi AMOC i Gothersgade, her blev vi mødt af en meget smilende indehaver Lone Ahrentoft som viste alt det nye sommertøj frem helt fra baby til teens.

Farver og dyreprint er det som teens vil have i kjoler og sæt, men også cowboyjakker er populært hos pigerne, men også drengene vil have nyt tøj, og de er ikke bange for at afprøve nye stilarter. Det med at bruge farver og prøve nyt gør drengene med glæde.

Sommertøj til babyer

Det er ikke kun teens, som skal forkæles, de små babyer skal også forkæles med noget nyt lækkert sommertøj.

”Der er kommet nogle små dragter – dem med korte ærmer og korte ben, hvor det er lidt tyndere materiale. De er populære, det er bodyer med kortærmer i søde sommerfarver også”, fortæller Lone Ahrentoft

Babysommertøj fra Amoc. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

De søde sommerfarver går fra de fine babylyserøde udgaver til de blålige drengefarver. En fin lille trøje sammensættes med nogle fine bukser, som er både til piger og drenge.

Sommertøj til børn fra 1-5 år

Til aldersgruppen mellem 1 til 5 år er der også en række nyheder. Blandt andet t-shirts, der skifter farve, når man går i solen.

Sommertøj til drenge fra 1-5 år. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”De synes, det er meget sjovt med de t-shirts som skifter farve, og de har virkelig taget godt imod dem. Ja, det begejstrer virkelig mange”, fortæller Lone Ahrentoft

Sommertøj til børn fra 6-12 år

”T-shrit og sæt, hvor du får en trøje og shorts med er populært i denne aldersgruppe, hvor også Fortnite-badebukser hitter,” fortæller Lone Ahrentoft.

Sommertøj til drenge fra 6-12 år med Fortnite. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Du kan også købe en t-shirt, hvor billedet af en hund med solbriller spiller for sanserne, når de skifter lys i brillerne efter, hvordan man griber t-shirten.

Sommertøj til de 10-16 årige drenge og piger

Sommertøj til drenge fra 10-16 år. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Til de store drenge er det Levis og Tommy Hilfiger t-shirts som hitter, og der er nyt på vej, som jeg er sikker på vil blive et hit sammen med nogle fede shorts”, fortæller Lone Ahrentoft

Sommertøj fra DAmoc til drenge. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Til pigerne er der farvekombinationer og mønstre, der virker sammen med en blød kjole og en cowbowjakke.

Men det er ikke kun kjolerne, som pigerne går efter, også buksedragten er et stort hit blandt pigerne. Men som Lone fortæller, så vil pigerne meget gerne også have det skal være afslappende, men samtidig fint.

sommertøj til piger fra amoc. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”De tynde brede bukser med bindebånd er pigerne bare vilde med, men også at det skal være så afslappende som muligt,” fortæller Lone Ahrentoft.

Bøllerhat et hit

Bøllehatten har fået et comeback blandt både drenge og piger, og igen er det i alle farver og mønstre.

”Drengene er slet ikke bange for blomster og gule farver f.eks. Drengene er blevet mega modige og helt vildt seje og ved bare, hvad de vil”, slutter Lone Ahrentoft

Bøllehatte i amoc. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
http://bit.ly/sofielindelecture