Når årets Sportsgalla løber af stablen i april, er det ikke kun uddeling af priser som Årets Idrætsnavn, Mayors Choice og Årets Handicapidrætspris, som gæsterne kan se frem til. Udover at fejre kommunens største idrætstalenter og ildsjæle kan publikum nemlig sætte sig trygt i sæderne i Vejle Musikteater og lade sig underholde af en lang række lokalforankrede artister. Det endelige program for aftenen ligger nu klart, og der er meget at glæde sig til.

Rock med referencer til Dizzy Mizz Lizzy
Den talentfulde rockquartet Andreas Sabat blev i sin tid spottet til en udsolgt koncert hos Ungehuset Værket. Andreas Sabat har hentet sin inspiration fra bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, og publikum kan se frem til, at bandet skyder årets Sportgalla i gang med et brag.

Hele salen kommer derudover til at stifte bekendtskab med den up-coming Noah Brown. Den unge vejlenser har lige udgivet sit første R&B album med elementer hentet fra soulverdenen. Han er derudover udvalgt til dette års Quasar Rock, der er en musikkonkurrence arrangeret af Jelling Musikfestival.

Daniel Wagner Jørgensen slog i 2015 verdensrekorden i længdespring for benamputerede to gange og blev tredobbelt medaljevinder ved VM i paraatletik i Qatar i 2015. Daniel kommer på scenen til et interview om hans vej til de Paralympiske Lege i Rio i senere på året. Daniel er en enestående ambassadør for handicapidrætten og Vejle. Nogle andre gode ambassadører i den sammenhæng er Rolling Devils, der er Vejles kørestolsbaskethold. De vil ligeledes optræde til dette års Sportsgalla.

Unik og stemningsfyldt musik
Gæsterne inviteres på en unik rejse med det lokalforankrede Klassistronisk, der er et samarbejde mellem komponisten Jonas Frederik og electro-pop duoen Andre Tonelege. De vil tage salen med ind i deres musikalske univers, der understøttes af flotte visuals fra naturen omkring Vejle.

Sidst på aftenen vil Marianne Vinther, der til daglig er musiklærer på Rosborg Gymnasium, optræde sammen med sin datter Marie Cecilie Vinther, der er uddannet i sang på MGK i Kolding. Mor og datter vil give publikum et pusterum, hvor de kan nyde et stille nummer bestående af klaver og sang.

Publikum vil ydermere opleve dans i forskellige genrer, når DK Dans og Sportsdans Team Vejle indtager scenen. Årets Sportsgalla finder sted torsdag den 7. april kl. 19 i Vejle Musikteater. Læs mere og bestil din gratis billet her: www.vejle.dk/sportsgalla.