Gennem hele højsæsonen er der lagt op til sjov og gode oplevelser for hele familien i GIVSKUD ZOO – ZOOTOOPIA

Sommerferien står for døren, og det betyder, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA er klar med masser af daglige fodringer og aktiviteter, hvor gæster fra ind- og udland kan lære om dyr og få sjove oplevelser. 

– I år har vi valgt at lægge anderledes og meget børnerettede aktiviteter ind i dagsprogrammerne. Det har indtil nu været en stor succes, og vi håber, at det også gennem sommerferien vil give gode oplevelser til vores gæster, siger formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen.

Program skifter løbende
Hver dag er der forskellige fodringer og aktiviteter på programmet. Blandt andet kan børn være med til at fodre parkens helt egen levende dinosaur Lille-T, det bliver muligt at høre om parkens nye art brillebjørne og lave masker, komme tæt på løver og ulve – og meget mere. 

– Programmet varierer fra dag til dag, og gæster kan altid holde sig orienteret om dagens aktiviteter på vores hjemmeside og infoskærme rundt om i parken, siger Morten Hechmann Andersen.

Særlige ture og overnatning
Udover at deltage i de mange aktiviteter i parken kan gæster få oplevelser ud over det sædvanlige, hvis de vælger at tage med på de særlige sommerture bag kulisserne, Go’Morgen Zoo. Her kan man komme med i udvalgte stalde og hilse på flere fascinerende dyr, før parken åbner.  
Man kan også overnatte i parkens afrikanske teltlejr Bomaen, hvorfra man kan se over til savannen med blandt andre næsehorn og gnuer.

http://jyskserviceaps.dk/