For 22. gang kan børn og unge glæde sig til sjove aktiviteter i skolernes sommerferie

Der er ingen undskyldning for at kede sig i sommerferien i år. Der er nemlig Feriesjov i Fredericia for 22. gang i år, og der er nye aktiviteter på programmet.

I år er der feriesjov i ugerne 27, 28, 31 og 32, og igen i år er der et særligt fokus på de lokale idrætsmiljøer. Som et nyt tilbud kan du i år deltage i ”DROP IN-aktiviteter”. Som navnet siger, så møder man bare op på det annoncerede mødested – uden tilmelding.

Der er i alt 129 hold med 56 forskellige aktiviteter, så der bliver masser af sjov at tage sig til i ferien. Som et helt nyt tiltag er der i år mulighed for at tilmelde sig en sportsskole for børn og unge med handicap. Tilbuddet er lavet i samarbejde med Bredstrup Pjedsted Idrætsforening, Parasport Danmark og andre lokale foreninger i Fredericia. Sportsskolen foregår i uge 32 i Bredstrup-Pjedsted Hallen.

Af andre nye aktiviteter kan bland andet nævnes Streetfodboldskole på Gasværksgrunden. Her bliver freestyle fodbold og pannafodbold kombineret med traditionel streetsoccer. Du kan også tonse i naturen, hvor der skal svedes og knokles med kroppen.

Feriesjov sluttes af med et familieløb

Der har været en tradition for at kickstarte Feriesjov med et feriesjovløb, men det bliver der ikke noget af i år. I stedet bliver Feriesjov sluttet af med et løb lørdag den 10. august.

Du kan tilmelde dig Feriesjov som altid på www.feriesjov.fredericia.dk. Du kan også følge feriesjov på Facebook og få løbende nyheder og informationer her.

Fakta

Målgruppen for Feriesjov er børn fra 0. klasse og op til 18 år, som bor i Fredericia eller går i skole i Fredericia.

http://bit.ly/sofielindelecture