Anders Kragh Martinussen var tilbage i Ceres Arena for første gang siden hans skifte fra Århus Håndbold til FHK, og det blev ikke noget glædeligt gensyn resultatmæssigt.

32-25 viste måltavlen til Århus efter opgøret, som FHK førte 11-15 ved pausen. Det var to vidt forskellige halvlege, som der blev spillet i den store hal, der tidligere har huset store danske landsholdstriumfer i håndbold.

Der var langt fra landsholdsklasse til det, som FHK leverede i anden halvleg. Fra at have været i fuld kontrol faldt kort huset sammen i anden halvleg.

Omgivet af tidligere holdkammerater og stab, som Martinussen kender fra hans tid i Århus, talte vi med højrebacken, der satte ord på opgøret.

“Jeg ved simplethen ikke hvordan vi kan spille to så forskellige halvlege. Det må ikke ske” konstaterede Anders Kragh Martinussen.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

FHK har slutspilsambitioner, og de led et knæk tirsdag aften i Århus, men FHK-profilen tager det med ro, selvom der blev tabte til en direkte konkurrent.

»Hvor mange kampe er der tilbage af grundspillet,?,« spurgte Martinussen og fortsatte:

»Selvom vi tabte i dag, så har vi stadig muligheden for at komme i slutspillet. Der er mange kampe tilbage, og meget kan ske,«  forklarede han.

Korthuset væltede for alvor, da FHK gik i syv mod seks midtvejs i anden halvleg, og det medgav Anders Kragh Martinussen.

»Ole og Jesper mente, at der skulle ske noget nyt, og det var fair nok. Det lykkedes bare ikke,« sagde Anders Kragh Martinussen. 

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Næste gang FHK skal i aktion er på fredag, hvor modstanderen er Skjern i thansen ARENA.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer