Anders Kragh Martinusen blev FHK’s topscorer mod Mors-Thy, hvor holdet tabte 30-25 efter at have skudt Mors-Thys Søren Pedersen varm i anden halvleg.

http://adp-as.dk

FHK var foran 12-15, men så gik det ned ad bakke. I første halvlegs resterende fire minutter scorede fredericianerne ikke og i stedet fik Mors-Thy udlignet til pausestillingen 15-15, og i anden halvleg kom Mors-Thy i front og så sig ikke tilbage, da Søren Pedersen diskede op med den ene store redning efter den anden.

– Der skete det, som er sket tidligere; nemlig at vi får svært ved at score på en keeper. Vi spillede os til gode chancer, og det har vi gjort i flere kampe, men vi formåede ikke at putte bolden i mål, siger Anders Kragh Martinusen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Søren Pedersen startede på bænken for Mors-Thy, men da han kom ind var det med en vildskab uden lige, der pillede brodden af FHK-skytterne.

– Jeg tror ikke, at vi blev bange for ham, men man tænker over hvad man skal gøre i stedet for at sende bolden afsted, siger Martinusen, der peger på, hvad der sker med FHK for tiden:

– Det. der er kendetegnende i Fredericia er, at vi er et upcomming hold, der ikke har prøvet meget. Mange har spillet 1. division og haft et år i ligaen sidste år og allerede i år skal blande sig omkring top-8, og det kan måske være en del af svaret. Særligt erfaring har vi ikke særlig meget af lige nu, siger Anders Kragh Martinusen og slutter:

– Der er ingen tvivl om, at vi vil have to point i alle kampe, men vi må også tage lærekasketten på og suge alt til os i sådan en situation her. Vi lærer of vores fejl ,det gælder mig selv, Boysen og alle de andre. Det gavner os i sidste ende, slutter han.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer