Anders Kragh Martinusen er op til den her sæson skiftet til FHK fra Århus Håndbold. Han kunne i dag række armene i vejret foran de gamle holdkammerater, som blev besejret med 36-35 efter 12 mål af Martinusen. 

http://adp-as.dk

I første halvleg ramte FHK ikke det niveau, som man har set dem på i den seneste tid. Holdet var undervejs bagud med 12-16 og 15-19 inden, at det lykkedes at få reduceret til pausestillingen 17-19. I anden halvleg endte det med at vende til FHK’s fordel.

»Hele banden kom med stor fart i nogle perioder, og vi var kollektiv afstemt med, hvornår vi skulle trække bremsen lidt,« siger Anders Kragh Martinusen.

En af de ting, der var med til at ændre udfaldet på kampen var, at FHK gik frem i et offensivt forsvar. Det gjorde samtidig, at Martinusen kunne stå på fløjen forsvarsmæssigt.

»Vi talte om, at vi havde okay procenter i første halvleg, da vi gik frem og ville gerne have dem til de chancer de kom frem til, så det var en fin strategisk beslutning,« fortæller Anders Kragh Martinusen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK’s nummer 93 fik kanoneret bolden i mål 12 gange på 18 forsøg. Om det sagde han følgende:

»Det lykkedes bare i dag. Jeg kom med den fart jeg har vist tidligere, men bolden gik ind i dag,« siger Anders Kragh Martinusen, der med sit mål til 36-34 reelt set lukkede kampen, da der resterede ti sekunder:

»Det var klasse. Det var prikken over i’et på sådan en kamp. Det var så dejligt at kunne juble en ekstra gang ud mod Århus-bænken, der surmulede,« fortæller Anders Kragh Martinusen med et smil på læben. 

Næste gang FHK skal i aktion er på udebane mod Skjern d. 9. december.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer