FHK tabte lørdag med 39-33 til Mors-Thy, og selvom kampen ikke havde den store betydning vil Anders Kragh Martinusen ikke kalde kvalifikationsspillet for ligegyldigt, og vil have sejre på bordet.

FHK førte 22-20 ved pausen, men i anden halvleg ændrede kampbilledet sig.

– Vi gjorde ikke det, som vi gjorde i første halvleg, hvor vi lavede mål. De fik tre kontraer i træk og kom foran efter 45 sekunder af anden halvleg, og det er pisse frusterende. Det er ærgerligt, at vi kom til pause med en god fornemmelse og at de ikke kom frem til noget, siger Anders Kragh Martinusen.

http://adp-as.dk

Med Århus’ konkurs er FHK sikret en ny sæson i ligaen, og spørgsmålet er derfor, hvor vigtige kvalifikationskampene er.

– Jeg synes ikke, at de er ligegyldige. Det handler om vores identiet med klubben og fansene, og alle andre. Vi skal have fundet noget vilje og motivation. Det er latterligt at sige, men vi har selvfølgelig talt om det, og så sker det her, siger Martinusen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

På tirsdag skal FHK i ilden igen. Det sker i pokalturneringen mod Elitesport Vendsyssel.

– Den er pisse vigtig. Det er vores egen identitet med, at vi render rundt og har haft et lorte 2021. Al respekt for Vendsyssel, men at tabe til dem vil ikke være i orden, hvis det sker, siger Martinusen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer