Den nye håndboldsæson står snart for døren, mens forberedelserne længe har været i gang. De godt 80 aktive dommere i Fredericia – Vejle Håndbolddommerklub kan se frem til at trække i nye klæder til den kommende sæson.

Sponsoreren bag dette er rådgivnings- og revisionsselskabet Martinsen, som bl.a. holder til i Kolding, Vejen, Vejle, Grindsted og Tørring.
Martinsen har været sponsor for den lokale håndbolddommerklub i mere end 10 år. Fredericia – Vejle Håndbolddommerklub er en social forening, der har til formål at lave arrangementer af både faglig og social karakter samt varetage dommernes interesser.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde, som vi har haft med Martinsen gennem de seneste mange år. Det betyder rigtig meget” udtaler formand fra Fredericia – Vejle Håndbolddommerklub, Jonas Primdahl.

Dommerklubben spænder bredt fra en af verdens bedste dommere, Mads Hansen til 15-årige Simon Sørensen, der næsten lige er startet med at dømme. Med godt 80 medlemmer er klubben en af Danmarks største og fællesnævneren for dem alle er interesse for dommergerningen og kærligheden til håndboldsporten.

”Hos Martinsen tror vi på at nærhed og lokal tilstedeværelse skaber værdi for vores kunder. Dommerklubben er også lokal og de mange dommere ses weekend efter weekend passe fløjterne ved de mange håndboldkampe i lokalområdet” fortæller Mette Hindkjær Vang, marketingansvarlig hos Martinsen og fortsætter.

”Hos Martinsen tror vi på noget gammeldags, som ordenlighed er vigtigere end nogensinde. Og på håndboldbanen er det netop dommerne, der vogter over ordenligheden – det bakker vi 100% på om.”

Dommerklubben er en af Danmarks bedste til at rekruttere nye dommere, hvilket også kræver en del nyt dommertøj.

Sponsoraftalen består af en ny sæt dommertøj til alle medlemmer samt en løbeende suppleringsaftale, så nytilkomne dommere også kan stå skarpt i håndboldhallerne. Aftalen løber frem til juli 2022.

Annonce til uge 37 + 39 https://www.f-i-c.dk/50-aars-jubilaeum