Martin Mikkelsen startede for første gang inde i NordicBet Ligaen siden sit retur til FC Fredericia, der søndag tabte til Fremad Amager efter ellers at have domineret hele kampen.

Martin Mikkelsen kom til FC Fredericia efter at have været klubløs, og for første gang siden sit skifte retur til FC startede han inde i NordicBet Ligaen.

“På det personlige plan er jeg glad for min indsats. Jeg har været ude længe, og det er længe siden jeg har startet inde i en turneringskamp og i min alder har der været tvivl om jeg kunne finde niveauet, men jeg faldt godt inde i spillet og var med i gode angreb, det var dejligt at være tilbage,” sagde Mikkelsen efter kampen.

FC Fredericia endte med at tabe kampen 1-2, efter at have været bagud 0-2 ved pausen og det var en bitter pille at sluge.

“Det bliver næsten ikke tungere, efter at vi havde spillet en flot første halvleg og så komme bagud 0-2, så er der lang vej op. Det gjorde virkelig ondt, og det var et for stort bjerg at bestige,” sagde Mikkelsen og glædede sig over, at Viborg spillede uafgjort mod Næstved:

“Jeg tror, at folk var glade for at læse, at Viborg ikke vandt. Det holder ligaen åben, og det er rart trods alt at se, at vi er med selvom vi ramte et bump. Jeg er sikker på, at vi ser fremad med stor optimisme,” forklarede Mikkelsen.

https://andresens-vvs.dk