Kort før klokken 17.00 stillede Sofie Carsten Nielsen og resten af den radikale folketingsgruppe op til en mindre pressesceance. Her fortalte den politiske leder, at der var tillid til hende og man nå så fremad. Det samme har Martin Lidegaard givet hånd på. Det kom dog frem, da han tog ordet, at han havde overvejet at gå.

Efter et tre timer langt møde hos De Radikale er der fortsat opbakning til Sofie Carsten Nielsen. Balladen hos De Radikale startede offentligt, da Morten Østergaard måtte træde tilbage, som følge af hans grænseoverskridende adfærd overfor tre kvinder.

Siden tog det fart, og da roen næsten havde lagt sig, valgte Ida Auken at skrive på Facebook, at den nye leder kunne have stoppet Morten Østergaard tidligere. Så fortsatte debatterne og udmeldingerne ellers via de sociale medier, hvor store kanoner som Martin Lidegaard og Jens Rohde kom på banen.

Men nu vil den radikale folketingsgruppe arbejde for freden i partiet og de politiske budskaber.

Martin Lidegaard stillede også slutteligt op til interview, og fortalte her, at han bakker op om den nye leder. Få minutter henne i hans tale, så kom det frem, at han havde overvejet at gå, men også at tillid tager tid at genopbygge.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Karen Møberg
Karen Møberg
2 måneder siden

Christiansborg er Danmarks største og dyreste børnehave.