Nikolaj Markussen kom på banen og lavede to mål for Danmark mod Sverige i sejren på 30-26, der sikrede danskerne en plads i semifinalen.

Danskerne er med sejren i VM-semifinalen, og det glæder Markussen.

“Det er mega stort, det er det vi har haft som første del mål, og nu glæder vi os til semifinalen i Hamborg,” siger bagspilleren.

Danmark haltede i første halvleg, men fik styr på spillet og endte med at vinde sikkert.

“Vi spillede generelt godt i det meste af kampen, men vi brændte til tider lidt for meget på deres keeper Andreas Palicka. Vi kom til gode chancer i hele kampen, og så stod Niklas Landin rigtig godt i målet,” fortæller Nikolaj Markussen.

Markussen selv kom på banen efter omkring 25 minutters spil, og der gik et kæmpe brøl igennem Jyske Bank Boxen.

“Jeg lod godt mærke til det. Det var fantastisk, at publikum jublede på den måde, da jeg kom på banen, og det gav mig glæde,” forklarer Markussen.

I semifinalen venter Frankrig, og den opgave ser bagspilleren frem til.

“Det bliver en svær kamp mod et stærk fransk hold, der formentlig har sparet lidt i dag, så vi må se hvad der venter os. Det bliver nok en tæt kamp med en masse fysik,” forklarer Nikolaj Markussen.

Semifinalen bliver spillet i Hamborg, og det bliver lidt en omvæltning for danskerne.

“Nu har vi nok ikke 15.000 tilskuere i ryggen i Hamborg, men vi håber, at der kommer en masse danskere derned og støtter os,” lyder det fra Nikolaj Markussen.

www.eventc.dk