Fredericia AVISEN har tidligere omtalt Steen Jensens markedsplatforms projekt, Whale24. Det er nu blevet fremskyndet i samarbejde med kræfter fra Fredericia Kommune, som skal være med til at få gang i handelslivet i Fredericia, der er gået ned siden Covid-19 har ændret situationen i hele Danmark.

På Fredericia AVISEN har vi siden coronakrisens indtog omtalt, hvordan det har påvirket detailhandlen i Fredericia. Fra at have en dynamisk bymidte med masser af liv på caféerne, er der nu meget mennesketomt.

Det har fået detailbranchen til at bløde, og som følge af det har Fredericia Byråd besluttet, at en del af de penge, som skulle gå til Fredericia Byforum, er blevet kastet efter Whale24, og det skal være med til at skabe onlinehandel for byens butikker.

“Nu skal vi bare have butikkerne med på platformen så vi kan få skudt det igang. Jeg har selv gået en tur i byen i dag, og set hvordan situationen er,” siger Steen Jensen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Det er en rigtig dårlig situation detailbranchen står i, og nu skal vi sørge for at give al den hjælp til dem vi kan. Jeg håber, at Whale24 kan være med til at gøre en forskel.”

Med Covid-19 situationen er det hele gået meget stærkt i den seneste tid for Whale24, men Steen Jensen føler, at Whale24 står godt rustet.

“Vi blev nødt til at agere med den situation vi er kommet i. Vi skal have platformen op at køre hurtigst muligt,” forklarer han.

Vil man som virksomhed være en del af Whale24 kan man kontakte Steen Jensen på 20 51 56 67 eller sj@whale24.com.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer