Alle i ansættelsesudvalget er enige om, at Kristian Bendix Drejer, der kommer fra en stilling som erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling, vil kunne sikre, at Fredericia nu kommer på både det danske og internationale kort, som en driftig erhvervskommune.

”Kristian Bendix Drejer er den helt rigtige person til at stå i spidsen for etableringen af Business Fredericia. Han vil kunne samle byens virksomheder og Fredericia Kommune i et tæt samarbejde, hvor vækst og udvikling er drivkraften”, udtaler borgmester Jacob Bjerregaard, Fredericia Kommune.

Kristian Bendix Drejer har mange års erfaring med bl.a. virksomhedsservice, iværksætteri og erhvervsudvikling. De seneste 8 år har han opbygget Esbjerg Erhvervsudviklings erhvervsafdeling, etableret og implementeret en vækststrategi, øget antallet af medlemmer og været brobygger til kommunen – og med sine resultater været med til, at Esbjerg i dag er kendt og anerkendt som en visionær og udviklingsorienteret erhvervsby.

”Med Kristian får vi en meget dygtig og kompetent erhvervsdirektør til at lede Business Fredericia. Han kan sikre samarbejdet mellem virksomhederne, kommunen og andre aktører – så vi både indadtil og udadtil optræder som en stærk og udviklingsorienteret by”, siger Bent Jensen, formand for Business Fredericia.

Kristian Bendix Drejer har en uddannelse som laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Samarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014. Erhvervsmæssig erfaring tæller – udover Esbjerg Erhvervsudvikling – stillingen som Udviklingschef i Ribe Erhvervs- & Turistråd i 7 år, erhvervskonsulent i Kolding Erhvervsudvikling i 3 år og endelig daglig leder i Dansk Hus i Polen i 2 år.

Kristian Bendix Drejer tiltræder den 1.maj og får kontor i Sønder Voldgade 10, hvor Business Fredericia får adresse side om side med FredericiaC.

”Det bliver rigtigt spændende at være med til at opbygge Business Fredericia. I samarbejde med byens erhvervsliv, Fredericia Kommune og øvrige samarbejds-partnere skal Fredericia fremover markere sig endnu stærkere, som det optimale sted for erhvervsliv, med fokus på vækst og udvikling”, siger Kristian Bendix Drejer.

Kristian Bendix Drejer er 54 år, gift med Mette Drejer og sammen har de 4 børn i alderen 10 til 17 år. I sin fritid er Kristian en ivrig løber.