Da Vicky Bender Lorenzen (SF) har bedt om at blive fritaget for sit regionsrådshverv grundet sine civile forpligtelser, indtræder Marianne Thomsen som regionsrådsmedlem i SF’s regionsrådsgruppe i Region Syddanmark.
Marianne Thomsen arbejder som lektor og studievejleder på gymnasiet HTX Lillebælt og er bosat i Skærbæk. Marianne har tidligere været byrådsmedlem i Fredericia Kommune.

Marianne indtræder i udvalgene: Regional udvikling, Uddannelse og arbejdskraft og Videnskabsetisk komité.

Marianne fortæller:”Jeg er meget optaget af den grønne dagsorden, som jeg mener er ekstrem vigtig, og hvor vi simpelthen har en bunden opgave. Men også uddannelse har min store interesse, da jeg via mit daglige arbejde ser, hvor vigtigt det er, at vi skaber nogle gode uddannelsesmuligheder for ALLE unge. Der er desværre for mange unge, som mistrives, og som har brug for en håndsrækning, således at de kan føre deres planer og drømme ud i livet. Jeg ser frem til at kunne gøre en forskel i regionsrådet”.

Villy Søvndal tilføjer:”Vi ser i SF’s regionsrådsgruppe frem til samarbejdet med Marianne.
Marianne har jo dels mange års erhvervserfaring, som vi kan drage nytte af, og så kender hun til det politiske håndværk”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer