Den fredericianske model, Maria Kissov har valgt at starte sit eget modelbureau, fordi hun mener, hun kan gøre en forskel i branchen og for kommende modeller. Fredericia AVISEN mødtes med Maria for at høre mere om det nye karrieretiltag.

“Jeg er en positiv og energisk pige på billeder. Jeg er meget passioneret omring billederne, og elsker at stå foran kameraet. “

Sådan indleder Maria Kissov præsentationen på sin hjemmeside mariakissov.dk, hvor man også finder en ny fane kaldet, Kissov Cooperation. Maria er sprunget ud som selvstændig.

Men hvad er Kissov Cooperation? Det spurgte vi Maria om, da vi mødtes med hende i de rolige omgivelser på Fredericia Bibliotek.

“Det er et førende dansk modelbureau, hvor vi går ind for diversitet og proceslæring og alle har noget at skulle have sagt. Vi er ude på at fange de største magasiner i Danmark nu og samarbejder med store kunstnere,” siger Maria, der oplevede en meget stor respons, da hun offentliggjorde hendes projekt

“På et under døgn har jeg fået over 300 tilmeldinger, så det er gået amok. Der er stadig tid til castingen, datoen er ikke kommet ud endnu, men jeg er sikker på der kommer mange mennesker,” siger hun.

19-årig Maria har været til casting før, og hun ved derfor, hvad det går ud på.

“Det er en vild ting, hvor man bliver presset og udfordret til at gøre noget, der er grænseoverskridende for mange, og man skal gøre det man skal foran mange mennesker. Sådan er branchen, og det skal folk rustes til,” siger Maria og kommer ind på, hvordan hun vil give sine egne erfaringer videre:

“Jeg har valgt at tage alt det gode med, som jeg har lært, og det dårlige som jeg ikke har lyst til at føre videre og samle det i den perfekte kombination i mit bureau. Jeg vil lære mine modeller op i trygge rammer,” siger Maria.

Hvad skal man gøre, hvis man ser det her og tror man har modelpotentiale?

“Så går man ind på mariakissov.dk, og klikke på Kissov Cooperation, der står alt, hvad man skal vide,” slutter Maria.

Fredericia AVISEN ønsker Maria tillykke med de nye gesjæft.

https://www.facebook.com/Garage-Burgerbar-601075593674149/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Per
Per
00:29 - 22. november 2019 00:29

I kunne kommer en spændende nærmere ved at tage og lave et interwiev med Simon Fauerskov. Han er ansat af FDF for landsdel 7, og er meget kendt for at komme med det bedste ideer.