Maria Sackmann driver akupunktur- og jordemoderklinikken Yin Living på Erritsø Bygade 81, hvor hun tilbyder behandlinger i alle faser af familiedannelse.

Siden oktober 2021 har Maria Sackmann drevet klinikken på Erritsø Bygade, og med sig i bagagen har hun en baggrund som jordemoderuddannelse og en akupunktøruddannelse.

– Jeg har valgt et specielle der dækker begge dele. Det går godt i spænd med jordemordeuddannelsen og med akupunktur har jeg behandlingsformer jeg kan bygge ovenpå, siger Maria Sackmann.

Behandlingen, som Maria foretager, er alt lige fra fertilitetsproblemer, til unge pige med menstruationssmerter og behandling af graviditetsgener, men der er én ting, som er ens for behandlingerne.

– Det er primært med akupunktur, at jeg behandler, siger Maria og oplyser, at hendes klientel spænder fra 12 års alderen og op til omkring 65 år.

Tidligere var akupunktur ikke særlig udredt, men det er det blevet.

– Det er ved at blive det det. Tidligere er det ikke brugt så meget, og der er kommet en bevægelse af folk, der bruger det bruge, og WHO er også begyndt anbefale det til fertilitetsproblemer, så der er en større accept af det, forklarer Maria Sackmann.

At Maria valgte at blive netop jordemoder faldt hende naturligt ind.

– Jeg valgte at blive det, fordi jeg ikke kunne forestille mig andet. Da jeg var på fødegangen i Svendborg, i forbindelse med min praktik, havde jeg en vejleder, der viste mig akupunktur, på en gravid og det var vildt hvad de kan. Den graves smerter blev lindret og derfra udviklede det sig for mig, siger Maria Sackmann.

Man kan læse mere om Yin Living ved at klikke her, eller på klinikkens Instagram.