Endnu en herretøjsbutik på hjørnet af Danmarksgade og Vendersgade må dreje nøglen om.

Marcus i Gothersgade har kastet håndklædet i ringen. Butikken oplyser følgende på Facebook:

Kære verdens bedste kunder. Det er med blødende hjerte at dette opslag må skrives.
Vores økonomiske livline har lukket kassen, og den fortsatte drift af Marcus Fredericia er derfor ikke muligt. Det betyder rent praktisk at nøglerne i dag bliver overdraget til kurator som får ansvaret for det videre forløb.

Det er på alle måder en trist situation, og vi beklager de gener og ulemper det giver – ikke mindst over for alle de konfirmander som har tilmeldt sig vores arrangementer. Vi vil så vidt, det er muligt, forsøge at kontakte alle personligt, men du er mere end velkommen til at sprede det triste budskab.

Vores tanker går dog i højeste grad til det personale, som har kæmpet så hårdt og flot for at undgå denne situation. Personale som fra den ene dag til den anden mister, hvad der har været deres liv og hverdag til og med i går. Vi ønsker dem held og lykke og alt det bedste i fremtiden.

Lukningen vedrører kun Marcus i Fredericia og Odense, og evt. tilgodesedler, gavekort etc. kan indløses i de øvrige Marcus butikker, vi henviser i den forbindelse til butiksoversigten på Marcus.dk

Denne facebookside holdes åben, og vi vil forsøge at svare alle såfremt der skulle være spørgsmål.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer