Modebutikken Marcus vender retur til Fredericia, når den til efteråret slår dørene op i Vendergade, hvor den gamle STOC-butik lukkede for kort tid siden. Butikschef og elev til den nye Marcus-butik er på plads.

Fredericia AVISEN kan nu fortælle, at Marcus åbner i Fredericia. Kædechef Jørgen Wisborg bekræfter nemlig, at kæden vender retur til fæstningsbyen.

“Vi har en god og lang historik i Fredericia. Da vi lukkede sidst, var vi rigtig kede af at sige farvel til byen, da vi ved, at byen er glade for vores produktsortiment. Desværre ville den daværende franchisetager en anden vej, hvor hans hjerte var. Vi undersøgte allerede dengang andre muligheder i Fredericia, men fandt ikke det rigtige setup, hvorfor vi har været væk i en kortere årrække,” siger Jørgen Wisborg og fortsætter:

“Vi har haft en god og lang dialog med udlejer, og vender nu retur. Det kræver altid god tid, når enderne skal mødes for, at alle synes, det er godt. Vi har underskrevet en aftale, og forventer at åbne til efteråret med et mix af vores egne produkter og de anerkendte modebrands. Vi har et ungt modetøjskoncept, som dog løbende opdateres.”

“Til sommer åbner vi med stor sandsynlighed dørene for en outlet, inden vi står klar med Marcus den 1/9. Vi henter butikschef og elev fra vores butik i Rosengårdcentret. De vil gerne prøve kræfter med noget nyt, og det får de mulighed for her. Eleven kommer i øvrigt fra Fredericia, så det bliver helt sikkert godt,” siger Jørgen Wisborg.