I 1998 importerede socialdemokraterne en borgmester, hvilket skete igen i 2013. Betyder det, at Socialdemokratiet her i Fredericia godt ved, at de ikke har en kandidat, der evner at bestride borgmesterposten?

Kandidater fra Socialdemokratiet til kommunalbestyrelsen går ud og fortæller, hvor godt det går i Fredericia og opfordrer til at fortsætte den gode udvikling. Så vidt jeg kan læse og forstå er problemet bare, at det ikke går godt. Budgetmæssigt øges underskuddet år for år indtil det i 2024 er 84,7 mio. og 51.275 indbyggere i 2021. Det giver et underskud på ca. 1.652 kr. pr. indbygger, hvilket vist ligger meget tæt på den grænse, hvor kommunen i 2024 bliver sat under administration, hvis ikke situationen og økonomien ændres drastisk.

Situationen er den, at Fredericia kommune mister indbyggere både i 2019 og 2020. Gennemsnitslønniveauet ser ud til at falde. ”Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!”

Er det sådan, at kommunalbestyrelsen og kommunen selv skaber de sociale problemer hurtigere end de løses?

Socialdemokratiet ser ud til at opstille de samme kandidater som hidindtil undtagen et par stykker. Det vidner om gode og loyale medlemmer af Socialdemokratiet, men det vidner vel også om, at man ikke har noget bedre at byde på? Skal Socialdemokratiet igen ud for at finde en borgmesterkandidat at importere? Det bliver interessant at se, men tiden er kort og rinder vel snart ud for den slags.

Skal vi ikke i fællesskab opfordre Socialdemokratiet til at revurdere de opstillede kandidater?

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Karen Møberg
Karen Møberg
21:18 - 11. juni 2021 21:18

Det drejer sig vel mere om fredericianerne er så naive, at de fortsat stemmer på socialdemokratiet i byen, end det drejer sig om at socialdemokratiet stiller op med de samme kolbøtter.