JulenIFredericia-temaet fortsætter på Fredericia Avisen. Vi har besøgt tøjbutikken Juul på Vejlevej og også været et smut i Biva. Her fandt Jan Juul et fedt sæt tøj frem, mens Mikkel fra Biva gav et indblik i sofa-udvalget.

Flere af de andre tøjbutikker i Fredericia har berettet om, at sokker og underbukser er et hit. Det bliver da også købt hos Juul, fortæller indehaver Jan Juul. Det er dog ikke det primære kunderne går efter.

“Det kan godt ske, at en kunde køber sokker eller underbukser, men så er det i forbindelse med de køber eksempelvis en fed skjorte og lige skal supplere op så det passer med, hvad man skal give gaver for,” siger Jan, der i stedet kommer med, hvad kunderne hos Juul går efter:

“Det er specielt skjorter, der er populære hos os. Det er lige fra den casual skjorte til den pæne skjorte, som man tager på til habitten,” fortæller Jan og fortsætter:

“Vi er faktisk også begyndt at sælge en del habitter. Dem kan man aldrig få for mange af, og flere er også begyndt at gå med dem til dagligt kombineret med et par afslappede jeans,” lyder det fra Jan Juul,  der også har dametøj på hylderne og forklarer, at det specielt er toppe, som er et hit på den front.

Mikkel fra Biva forventer sig meget af salget af sofaer Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

Lidt længere nede på Vejlevej ligger Biva. Her står Mikkel bag ved kassen, da jeg kom ind i forretningen og var ved at ekspedere en kunde. Straks efter faldt snakken med Mikkel på, hvad årets hit er i Biva.

“Det må helt klart være nogle store sofaer. Hvilke ved jeg ikke helt, da jeg ikke ved, hvilke vi får ind endnu. Vores juleavis på nettet starter først fra d. 10. december,” siger Mikkel og fortsætter:

“Generelt set kan jeg fortælle, at der kommer til at være en juleavis, hvor det vil være muligt at spare op til 50 % på enkelte varer, så det tror jeg helt sikkert bliver et hit,” lyder det fra Mikkel