Metal Magic Festival blev torsdag aften skudt igang med et brag, og på grillen finder man noget så unormalt som ged. Peter Geltzer er slagter fra Roskilde, men i weekenden er han grillmester hos Metal Magic.

Der er god stemning omkring det ene madtelt på Metal Magic Festival. Ude foran teltet står to store grills, og hvis man har læst om Metal Magic tidligere, så ved man at der under låget gemmer sig noget specielt.

Men vi starter snakken med Slagtermester Peter et lidt mere normalt sted, for vi starter ved at tale om mange danskeres favoritspise, grillpølser.

For til enhver festival hører pølser på grillen, og normalt plejer der til Metal Magic at være de klassiske pølser nede fra køledisken, men det har 31-årige Peter Geltzer fra Roskilde lavet om på, han har nemlig taget en stak hjemmelavede pølser med.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi har den helt almindelige frankfurter, som er den vi bruger til de franske hotdogs. Så er vi til grillpølserne, hvor vi har en med emmentaler og bacon – og for at toppe det har vi en kryddermedister, der lige har vundet 1. pladsen ved Roskilde Dyrskue.

Peter selv fortæller, at han tidligere har hørt meget metal, men at hans musiksmag har udviklet sig over tiden. Men han elsker at komme på Metal Magic.

“Jeg kommer på grund af stemningen, og især menneskene herude. Det er helt fantastiske mennesker, der alle sammen nyder at være her om deres fælles passion”, forklarer Peter.

Gang i koncerterne sidste år. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg kom onsdag, og skal være her hele festivalen. Vi er et pænt hold afsted, og så arbejder vi jo nok en 30-35 timer per mand, så det er hårdt. Men jeg synes uden tvivl, at det er det hele værd. Det er en oplevelse jeg bestemt ikke ville være foruden”, slutter Peter.

https://www.ibc.dk/eud-business/