Nicolaj Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle om en lang række uheld. Det største uheld skete på Taulovmotorvejen, der blev spærret tidligt onsdag aften efter en lastbil punkterede og spærrede motorvejen

Som følge af det kraftige snevejr og glatte føre var der en del uheld i Fredericia i går, og langt de fleste var solouheld, hvor man er gledet i det glatte føre, men klokken 18:13 skete der et større på Taulovmotorvejen:

»En 57-årig mand kom kørende i første vognbane og blev overhalet af en 24-årig kvinde. Lastbilen punkterede og i den forbindelse ramte traileren på lastbilen ind i kvindens bil, og det resulterede i, at bilen snurrede rundt og endte i rabatten. I forbindelse med kollisionen røg der genstande over i modsatte vejbane og de ramte ind i en bil, der blev kørt af en 26-årig mand, der fik skader på kofangeren, frontruden og frontgitteret, men der er ikke sket personskade,« siger Nicolaj Rasmussen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer